top of page

News

Conferința Europeană privind cancerul pulmonar

Posterul nostru clinic intitulat "Raspunsul la chimioterapia cu suport metabolic (MSCT) cu saptamanal de Carboplatin / Paclitaxel in stadiul avansat / Metastatic (Etapa IV) cancerul pulmonar fara celule mici: o analiza de supravietuire, eficacitate si tolerabilitate" a fost acceptat sa fie prezentat la ELCC 2017 Conferința europeană privind cancerul pulmonar.

Vom participa la conferința care va avea loc la 5-8 mai 2017, la Geneva, Elveția. În cadrul conferinței vom prezenta posterul publicației noastre viitoare privind rezultatele noastre de tratament cu pacienții noștri Stadiul IV NSCLC, în care vom raporta cele mai bune rezultate ale tratamentului și cea mai lungă medie a timpului de supraviețuire la nivel mondial!

 

A doua conferință anuală privind cetoza nutrițională și terapia metabolică

Posterul nostru clinic intitulat "Chimioterapia cu suport metabolic (MSCT) cu carboplatina / paclitaxel saptamanal in stadiul IV NSCLC: o analiza de supravietuire si tolerabilitate" a fost prezentata la cea de-a doua conferinta anuala privind cetoza nutritiva si terapia metabolica in Tampa, Florida.

Dr. Abdul Kadir Slocum a participat la conferință în numele echipei noastre și a prezentat posterul nostru. Afișul nostru a fost cel mai vizitat poster al conferinței și rezultatele remarcabile ale tratamentului pe care le raportăm a fost unul dintre principalele subiecte discutate de participanții la conferință.

Suntem singura clinica care integreaza abordarea genetica in tratarea cancerului cu abordarea metabolica a tratamentului pentru cancer. Dr. Abdul Kadir Slocum ne-a împărtășit abordarea clinică a cancerului, a protocolului nostru de tratament și a rezultatelor tratamentului cu participanții la conferință și am avut întâlniri ample cu pionierii domeniului Prof. Thomas Seyfried și Dr. Young Ko care au fost impresionați de activitatea clinicilor noastre

 

A 45-a Conferință anuală globală privind IPT (terapia cu potența de insulină)

Centrul de oncologie ChemoThermia a găzduit cea de-a 45-a Conferință anuală IPT globală IPT (Insulin Potentiation Therapy) din Istanbul, Turcia în 2014, între 17 octombrie și 19 octombrie.

Dr. Donato Perez Garcia M.D., precum și alți profesioniști din domeniul medical care au participat la conferință, au fost foarte impresionați de protocoalele noastre inovatoare și de modalitățile îmbunătățite de tratament.

În urma ceremoniei de deschidere a conferinței, Prof. Bulent Berkarda M.D. a făcut o prezentare cu privire la istoria oncologiei. El a discutat, de asemenea, protocoalele standard de tratament oncologic și inadecvările acestor protocoale. Mai mult, a discutat abordarea complementară și multimodală utilizată în tratarea cancerului la Clinica ChemoThermia.

Asst. Prof. Mehmet Salih İyikesici M.D. a prezentat mai târziu cazurile de șaptezeci și cinci de pacienți care au fost tratați cu succes la Centrul de Oncologie ChemoThermia. Acești pacienți au fost tratați utilizând o versiune modificată a IPT în asociere cu alte modalități de tratament, incluzând hipertermie, tratamente perfuzabile speciale, suplimente fitofarmaceutice și o dietă oncologică.

La sfârșitul conferinței, dr. Ayshe Slocum MD a fost ales membru al Consiliului de Administrație al Societății IPT / IPTLD.

bottom of page