top of page

Echipa noastră

ekip.jpg

este condusă de medici oncologi cu experiență clinică, unii cu peste 60 de ani în tratarea cancerului. Revizuim continuu cele mai recente cercetări în domeniu și ne angajăm să împărtășim propriile noastre rezultate prin lucrări în reviste profesionale de impact și prin prezentări la conferințe internaționale.

Prof. Bulent Berkarda

Profesorul Berkarda a fost primul medic oncolog autorizat să practice în Turcia și a înființat Departamentul de Oncologie Medicală la Universitatea din Istanbul în 1974, Societatea Turcă de Oncologie și Societatea Turcă de Chimioterapie. De asemenea, a fost decan al Facultății de Medicină Cerrahpaşa (1979 - 1982) și președinte al Universității din Istanbul (1994 - 1998).

În ultimii ani, prof. Berkarda s-a concentrat pe cercetarea metodelor complementare de tratament al cancerului care să fie utilizate alături de protocoalele terapeutice clasice standard, în special pentru pacienții din stadiul IV, deoarece doar chimioterapia nu este de obicei eficientă. Mai precis, Prof. Berkarda a investigat rolurile dietei, nutraceuticelor, hipertermiei și chimioterapiei potențate cu insulină pentru a echilibra inadecvările procedurilor standard de tratament.

Asst. Prof. Mehmet Salih İyikesici

Profesorul asistent Mehmet Salih İyikesici și-a finalizat pregătirea medicală la Universitatea Uludag, Școala de Medicină din Bursa, Turcia. Ulterior și-a finalizat rezidențiatul ȋn medicină internă la spitalul de stat Haydarpaşa sub îndrumarea specialistului în hematologie-oncologie, profesorul Aydogan Albayrak. Ulterior și-a finalizat programul de rezidențiat în oncologie medicală la Universitatea Marmara, Facultatea de Medicină în 2006, timp în care a contribuit la asigurarea primei certificări a calității oncologice în Turcia.

 

După finalizarea rezidențiatului său, dr. İyikesici a fondat Departamentul de Oncologie Medicală la Spitalul de Stat Diyarbakır și a urmat cursuri avansate în hipertermie în centre din Germania și Elveția.

Dr. Abdul Kadir Slocum

Dr. Abdul Kadir Slocum este originar din Statele Unite, dar a crescut în Istanbul, Turcia și și-a finalizat pregătirea medicală la Universitatea Marmara, Istanbul. El provine dintr-un mediu medical integrator și are un interes deosebit în a ajuta pacienții care suferă de cancer și în a explora noi modalități de abordare a bolii.

Fluent atât în ​​limba engleză, cât și în limba turcă, de când a fondat Chemothermia cu profesorul asistent İyikesici și profesorul Berkarda, a lucrat cu ei la dezvoltarea și aplicarea modalităților de tratament convenționale, dar și a celor inovatoare pentru oncologie și are o responsabilitate specială pentru pacienții internaționali ai clinicii.

Cea mai recentă tehnologie

La Chemothermia veți fi tratați folosind cele mai noi echipamente de la companii de top din Germania și SUA. În plus, clinica este situată în inima districtului medical din Istanbul, la o mică distanţă de centre de imagistică medicală ce oferă servicii complete de testare și facilitează monitorizarea în timp real a progresului .

Tratamentul este urmat de scanări PET-CT cu substanţă de contrast pentru a permite obţinerea imaginii celei mai exacte a gradului de cancer și a răspunsului la tratament.

bottom of page