top of page

Despre noi

Chemothermia a fost fondată în anul 2010 de doi dintre cei mai experimentați medici oncologi din Turcia: Prof. Bulent Berkada și Asist. Prof. Mehmet Salih İyikesici împreună cu dr. Abdul Kadir Slocum, un susținător de frunte al îngrijirii integrate a cancerului, pentru a oferi tratament de ȋnaltă clasă ȋmpotriva cancerului folosind cele mai noi abordări integrative.

La Chemothermia, ne-am angajat să extindem paradigmele pentru tratamentul cancerului cu scopul final de a crea un model holistic de tratament care să sprijine pacientul în timp ce atacă cancerul, spre deosebire de tratamentul uzual de atacare a cancerului prin atacarea pacientului. Abordarea noastră se bazează pe studiul științific al rolului metabolismului celular în sănătate - o zonă trecută cu vederea care atrage atenția din ce în ce mai tare în spectrul medical, de la imunologi la experți în sănătate mintală.

Premisa fundamentală a abordării noastre este că metabolismul celular are un rol fundamental în toate aspectele sănătății noastre datorită rolului său în reglarea transferului de energie și a echilibrului ȋn tot corpul. Susținerea și echilibrarea acestui sistem atât împotriva  cancerului, cât și a tratamentului acestuia, poate crește rezistența pacientului la ambele, oferind mai mult timp pentru a combate boala.

Metabolismul fiecărui individ este unic și, prin urmare, credem că o abordare integrativă și holistică a tratamentului împotriva cancerului trebuie personalizată pentru a avea cele mai mari șanse de succes.

La Chemothermia punem aceste teorii în practică și ne angajăm să ne asigurăm că fiecare pacient primește tot ceea ce poate oferi oncologia integrativă de vârf. Avem una dintre cele mai mari rate de succes ale oricărei clinici de cancer din lume și publicăm rezultatele noastre în reviste de top peer review, astfel încât ȋntreaga comunitate medicală să poată împărtăși din experiența noastră și să integreze rezultatele obtinuţe prin abordarea noastră în propria practică.

Dezvoltăm protocoale personalizate pentru fiecare dintre pacienții noștri, integrând atât abordări genetice, cât și metabolice, împreună cu strategii de susținere pentru a maximiza eficacitatea și a reduce efectele secundare ale tratamentului convențional, vizând slăbiciunile metabolice prezente în celulele canceroase.

 

Terapiile pe care le folosim includ:

Chimioterapie cu susținere metabolică (MSCT)

Hipertermie (corp local și întreg)

Terapia cu oxigen hiperbar

Tratamente speciale pentru perfuzie

Suplimente fito-farmaceutice

Dieta oncologică

 

Evoluţia tuturor pacienților este urmărită prin scanări PET-CT, precum și RMN-uri și alte tehnici de imagistică, după cum este necesar, scanările efectuate folosind cele mai noi echipamente la centre de imagistică recunoscute la nivel internațional și fiind interpretate  de experți de top în domeniu. De la înființarea noastră, am publicat o serie de lucrări care împărtășesc detalii despre tratamentul și rezultatele noastre și continuăm să cercetăm activ și să integrăm cele mai recente descoperiri în domeniu.

Deşi marea majoritate a pacienților noștri sunt în stadiul IV, suntem deschişi tuturor etapelor după diagnosticare și tuturor tipurilor de cancer.

 

Condus de specialiști, dedicați excelenței

bottom of page