About Us

Suntem una dintre cele mai importante clinici de tratare a cancerului din lume care folosesc protocoale inovatoare de tratament si Turcia este singura tara care integreaza abordarea genetica in tratarea cancerului cu abordarea metabolica a tratamentului pentru cancer.

Suntem o clinică de ambulator specializată în tratamentul tuturor tipurilor de cancer și aplicăm modalități inovatoare de tratament, cu scopul de a vindeca boala.

Protocoalele noastre de tratament încorporează cel mai înalt nivel de terapii convenționale, combinate cu terapiile care vizează disfuncția metabolică, care este baza cancerului.

Folosim orice strategie potențială bazată pe știință pentru a îmbunătăți rezultatele tratamentului, consolidând în același timp corpul cu scopul de a eradica cancerul cu care ați fost diagnosticat. Ulterior, lucrăm împreună cu dvs. pentru a vă construi corpul și apărarea acestuia pentru a vă ajuta să vă protejați împotriva cancerului care se reapărea în viitor.

Pentru a servi cel mai bine pacienților noștri, combinăm cel mai înalt nivel de tratamente convenționale pentru cancer cu terapii integrative bazate pe știință, incluzând:

• Chimioterapia cu suport metabolic (MSCT)

• Hipertermia (local și întreg corpul)

• Terapia cu ozon

• Tratamente speciale intravenoase

• Suplimente fito-farmaceutice

• Dieta oncologică

În clinica noastră, nu numai că integrăm metodele de mai sus cu protocoalele convenționale, dar încercăm să vă integrăm, mintea și spiritul în procesul de vindecare.