top of page

Therapies

Chimioterapia cu suport metabolic (MSCT)

Metabolic Supported Chemotherapy (MSCT) se bazează pe ipoteza Warburg; un fenomen denumit și "efect Warburg". Otto Warburg a efectuat cercetarea care a adus această ipoteză în 1924. Warburg a recunoscut că celulele canceroase metabolizează glucoza într-un mod care este diferit de cel al celulelor din țesutul normal.

Spre deosebire de viziunea genetică larg acceptată asupra dezvoltării cancerului, care susține propunerea că originea cancerului este genetică și că cancerul provine în primul rând din schimbările dinamice ale genomului, ipoteza Warburg, în cea mai simplă formă, afirmă că, cancerul este în primul rând o boală a dereglării metabolice. Metabolic Suport Chimioterapia (MSCT) este centrat pe diferite tipuri de intervenții metabolice care vizează dereglarea metabolica a celulelor canceroase.

Metabolic Suport Chimioterapia (MSCT) este propria noastră metodă modificată și îmbunătățită de Chimioterapie potențată cu insulină (IPT) și este principala metodă pe care o utilizăm pentru a crește eficacitatea terapiilor convenționale.

Prin această metodă, putem folosi doze mai mici de citotoxice și putem livra în același timp o concentrație mai mare a acestora la țesutul canceros. În general, îmbunătățește rezultatele tratamentului și, de asemenea, reduce efectele secundare potențial grave.

 

Hypertermia

Hyperthermia este unul dintre cele mai vechi tratamente pentru cancer. Se bazează pe principiul tratamentului cancerului prin creșterea temperaturii corpului.

În timp ce metodele vechi de încălzire a corpului nu erau foarte eficiente, metodele de încălzire electromagnetică moderne s-au îmbunătățit substanțial în încălzirea întregului corp sau în încălzirea controlată a unei părți numai a acestuia. Astfel, ea a devenit acum o metodă recunoscută de terapie în oncologie. În timpul hipertermiei, celulele canceroase care primesc energie de încălzire selectivă sunt distruse fără efecte secundare semnificative.

În timp ce hipertermia, pe de o parte, are un efect de stopare și apoptoză (moartea programată) asupra celulelor canceroase, în același timp are efecte stimulative și de întărire asupra celorlalte celule ale corpului.

Hyperthermia poate fi utilizată numai în tratamentul cancerului și poate fi utilizată împreună cu alte metode de tratament - radioterapie, chimioterapie și chirurgie. Când este combinat cu radioterapia, cercetările arată că hipertermia are un efect complementar și aditiv. Cercetările extensive arată că hipertermia îmbunătățește de asemenea eficacitatea multor agenți chimioterapeutici. De asemenea, pe lângă creșterea eficienței radioterapiei și chimioterapiei, hipertermia susține sistemul imunitar în formarea unui răspuns imunitar eficient anti-tumoral.

Pe scurt, hipertermia are multe efecte anti-cancer și îmbunătățește rezultatele tratamentului. În clinica noastră, aplicăm hipertermie locală, regională și / sau integrală în funcție de starea clinică.

 

Tratamente perfuzabile speciale

Tratamentele perfuzabile speciale reprezintă o mare parte a protocoalelor noastre de tratament și aplicăm multe substanțe active naturale sub formă IV. Pe lângă aplicarea substanțelor cunoscute pentru proprietățile lor anti-canceroase excepționale, se aplică și agenți care susțin bunăstarea generală și măresc calitatea vieții.

Tratamente speciale de perfuzie sunt complementare propriei noastre modificate și îmbunătățite metoda de Chimioterapie potențială cu insulină (IPT) pe care o numim Chimioterapie Suportată Metabolic (MSCT).

Obiectivele noastre în utilizarea tratamentelor speciale de perfuzie sunt tratarea dysregulării metabolice care a cauzat cancerul, susținerea sistemului imunitar pentru a forma un răspuns imunitar eficient împotriva cancerului și creșterea eficienței agenților chimioterapeutici. De asemenea, ne propunem să îmbunătățim bunăstarea generală a pacienților noștri.

Principalele tratamente speciale pentru perfuzie sunt următoarele:

• Vitamina C cu doză mare

• DMSO

• Cesiu

• Seleniu

• Vasc

• Curcumina

• Amigdalină (Laetril - Vitamina B17)

• Tratamentul anti-glicolitice

 

Dieta oncologică

Aplicam o dieta care nu contine zahar, are un continut scazut de grasimi saturate, este bogat in fibre, legume crucifere si surse vegetale de proteine. Este similar cu un plan "Diet Ketogenic", dar a fost modificat în special pentru condițiile oncologice. Scopul nostru principal în aplicarea acestei diete stricte este reducerea nivelului de glucoză din plasmă, care este principala sursă de energie pentru celulele canceroase.

Pe lângă baza genetică a cancerului, are și o bază metabolică și aplicăm planul nostru oncologic de dietă cu scopul de a viza această disfuncție metabolică.

bottom of page